Nieuws - Voetbal Vereniging FVV Foxhol

Nieuws

Met korting naar de FC en nog een bonus voor de club

9 oktober 13:30  Zondag 20-10-2019 voor 10 euro naar naar FC Groningen-Sparta om 14.30 en een donatie van 1 euro voor FVV bij ieder verkocht kaartje,kijk op http://kaartverkoop.fcgroningen.nl/vv-fvv-foxhol.nl en volg de instructie

441x gelezen

Een dankwoord namens FVV

1 oktober 11:00  Een dankwoord namens het bestuur van FVV voor een ieder die ons de afgelopen maand een helpende hand heeft geboden. meer »

826x gelezen

Speciale dag voor Henk Imbos

24 september 13:15  Vandaag is 'onze' Henk Imbos benoemd tot Lid in de orde van Oranje Nassau. Dit te danken aan zijn 50 jaar inzet als vrijwilliger bij de Foxholster Voetbal Vereniging, Foto door Marc Jansen (HS Krant)meer »

912x gelezen

Jeugdlid Thijmen in actie

12 september 12:00  Het is menig mens niet ontgaan: de inzamelingsactie van ons jeugdlid Thijmen Nieborg. Nadat hij maandag met eigen ogen zag hoe het materiaalhok in vlammen opging en hij niet kon trainen, besloot hij actie te ondernemen. Na de eerste dag had hij al 100 euro binnen weten te halen. meer »

1345x gelezen

Kampeerweekend jeugd een groot succes !

10 juli 19:00  Een super leuk weekend achter de rug met de jeugd van FVV Foxhol op kampeerboerderij " De Riegheide" in Schoonoord. meer »

1003x gelezen

Akkoordverklaring AVG

10 juni 12:30  Om te voetballen, niet-spelend lid te zijn of als vrijwilliger actief te zijn bij voetbalvereniging FVV is het noodzakelijk dat wij bepaalde persoonsgegevens van jou verwerken. Denk hierbij aan je voor- en achternaam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer, e-mailadres, bankgegevens. FVV is in deze gebonden aan de privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zoals die vanaf 25 mei 2018 geldt. Voor een compleet overzicht van alle persoonsgegevens die FVV verwerkt, de doelbinding en bijvoorbeeld bewaartermijnen, verwijzen we naar de Privacyverklaring op de FVV-website. In sommige gevallen is toestemming nodig om persoonsgegevens vast te leggen. Dat geldt bijvoorbeeld niet voor opname van je naam en adres in de ledenadministratie, maar in sommige gevallen wel voor het plaatsen van een foto op de website. Voor iedereen onder de 16 jaar moet die toestemming bovendien door een ouder of verzorger worden gegeven. meer »

998x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!